SUPERLIGA  Rapid suflă în ceafa liderului Farul, după 2-0 cu Hermannstadt

În etapa a 14-a, formaţia giuleşteană s-a impus la Sibiu prin golurile şui Emmers şi Grigore.

459 afișări
Imaginea articolului Rapid suflă în ceafa liderului Farul, după 2-0 cu Hermannstadt

Adrian Mutu, antrenor Rapid

În cel de-al doilea meci din etapa a 14-a a Superligii de fotbal, vineri seară, Rapid s-a impus în deplasare, scor 2-0, cu FC Hermannstadt. 

Au marcat belgianul Xian Emmers (75) şi Dragoş Grigore (78).

Urmare a rezultatului, Rapid a acumulat 28 de puncte, cu două mai puţin decât liderul Farul Constanţa, care are un meci în minus.

Hermannstadt are 22 de puncte, fiind pe locul 4 în clasament.

Tot astăzi, partida s-a terminat cu scorul FC Argeş - FC Voluntari 0-0, piteştenii ratând un penalty prin Garita (38), acelaşi jucător fiind eliminat în minutul 72.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici