Rapidiştii vor împărţi cadouri de Paşte persoanelor trecute de 65 de ani

  • Rapidiştii vor împărţi cadouri bătrânilor cu ocazia sărbătorilor pascale.
  • Printre cei ce vor lua parte la această activitate se numără Dan Alexa, Ovidiu Burcă, Facundo Mallo, Antonio Sefer şi Tano Bonnin.
28 afișări
Imaginea articolului Rapidiştii vor împărţi cadouri de Paşte persoanelor trecute de 65 de ani

Rapidiştii vor împărţi cadouri de Paşte persoanelor trecute de 65 de ani

Ovidiu Burcă, preşedintele clubului Rapid, antrenorul Dan Alexa şi jucătorii Facundo Mallo, Antonio Sefer şi Tano Bonnin vor împărţi cadouri de Paşte persoanelor trecute de 65 de ani.

”Este o acţiune binevenită. Ne bucurăm că putem ajuta cu orice. Din prima clipă în care am auzit, am fost foarte încântat şi am spus că particip cu plăcere”, a spus Dan Alexa pentru Digi Sport.

Rapid este un club care mereu a fost alături de fanii lui, dar nu numai. În aceste zile speciale, noi trebuie să avem grijă în primul rând de seniori. Este timpul nostru pentru a avea grijă de ei”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici