Răzvan Lucescu: Am început cu emoţii, dar apoi am făcut un meci cum ar fi trebuit

Antrenorul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, că jucătorii săi au început ezitant partida cu Slask Wroclaw, din manşa întâi a play-off-ului Ligii Europa, însă după minutul 20 formaţia sa a făcut "un meci aşa cum ar fi trebuit".

152 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Am început cu emoţii, dar apoi am făcut un meci cum ar fi trebuit

Răzvan Lucescu: Am început cu emoţii, dar apoi am făcut un meci cum ar fi trebuit (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Au început cu emoţii, mi se pare firesc, pentru că mulţi dintre jucători au fost debutanţi în cupele europene. S-a văzut asta în primul sfert de oră, pe care l-am cedat polonezilor şi am primit şi gol. După aceea însă, nu am mai avut nimic de pierdut şi din minutul 20 am făcut un meci cum ar fi trebuit. A fost o atmosferă frumoasă, suporterii polonezi au fost civilizaţi, cu respect pentru echipa lor. Am avut şi noi suporterii noştri, care sunt cei mai buni din România, deci a fost un meci frumos cu un spectacol frumos şi în tribune", a spus Răzvan Lucescu la TVR 1, după meci.

Întrebat ce părere are despre declaraţia făcută de George Copos care le-a promis o primă consistentă jucătorilor pentru o calificare în grupele Ligii Europa, Răzvan Lucescu a spus: "Este o primă promisă de anul trecut pentru efortul de a ajunge în această situaţie. Nu pot fi de acord cu astfel de vorbe, de declaraţii, dar ca antrenor trebuie să fiu atent la tot ce se întâmplă în jurul echipei".

Referitor la celelalte rezultate înregistrate de echipele româneşti în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, Lucescu a precizat că este o seară bună pentru fotbalul românesc. "Este o seară bună pentru fotbalul românesc, pentru că plecăm ca favorite cu măcar trei echipe. Dinamo cred că are şanse importante, chiar dacă a pierdut în deplasare, mai greu va fi pentru Mediaş, dar Gaz Metan a arătat că poate răsturna un rezultat şi în turul precedent", a spus Lucescu.

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia poloneză Slask Wroclaw, într-un meci contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Golurile echipei Rapid au fost marcate de Grigore '24, Roman '34 şi Apostol '79, în timp ce pentru polonezi a punctat Mila '16.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici