Răzvan Raţ este refăcut şi va putea evolua în partida cu Irlanda de Nord

Fundaşul Răzvan Raţ, care era incert pentru meciul cu Irlanda de Nord din cauza unei accidentări la aductori, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este refăcut şi va putea evolua în partida contând pentru etapa a patra a grupei F a preliminariilor Euro-2016.

84 afișări
Imaginea articolului Răzvan Raţ este refăcut şi va putea evolua în partida cu Irlanda de Nord

Răzvan Raţ (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Nu pot să ştiu acum dacă o să joc 90 de minute, cred că niciunul dintre jucători când intră nu ştie asta, însă la momentul acesta sunt bine. Nu mai simt nicio durere la locul accidentat. Totul merge conform planului. Sunt pe drumul cel bun. La momentul ăsta sunt refăcut", a spus Raţ.

Selecţionerul Anghel Iordănescu s-a declarat bucuros de faptul că Raţ va putea evolua. "Am fost preocupat de starea lui Răzvan, de accidentarea lui, pentru că până acum a avut un program special de antrenament. Mă bucur că este bine. Era prea mult să îl pierdem şi pe căpitanul echipei naţionale", a afirmat Iordănescu.

Răzvan Raţ, care s-a accidentat la echipa sa de club, Paok Salonic, şi a avut un program special de pregătire, se antrenează joi alături de ceilalţi componenţi al naţionalei României.

La antrenamentul oficial de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia asistă şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Partida România - Irlanda de Nord, din etapa a patra a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici