Meciul primelor clasate în grupa F: România - Irlanda de Nord, în direct şi exclusiv la TVR

Meciul de fotbal dintre România şi reprezentativa Irlandei de Nord, a patra partidă de calificare la UEFA Euro 2016, care se va desfăşura vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, va fi difuzat în direct de TVR 1, TVR HD şi, online, pe tvrplus.ro.

2782 afișări
Imaginea articolului Meciul primelor clasate în grupa F: România - Irlanda de Nord, în direct şi exclusiv la TVR

Meciul primelor clasate în grupa F: România - Irlanda de Nord, în direct şi exclusiv la TVR (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

Potrivit TVR, vineri, echipa naţională a României joacă împotriva reprezentativei de fotbal a Irlandei de Nord al patrulea meci din bătălia pentru UEFA Euro 2016 şi al doilea pe teren propriu.

Partida, transmisă în direct şi exclusiv de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 21.45, va fi comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos şi este precedată şi urmată, la TVR 1, de "Studio Fotbal", emisiune moderată de Tudor Furdui.

Irlanda de Nord a produs cea mai mare înfrângere a naţionalei din epoca modernă, pe 16 octombrie 1985, când a învins echipa României cu 1-0, la Bucureşti. Atunci, Naţionala de fotbal a României a fost eliminată de la Cupa Mondială din Mexic. Pe de altă parte, nord-irlandezii n-au mai fost la un turneu final de la cel din 1986.

În această toamnă, TVR continuă o tradiţie începută în 1960, la preliminariile primului turneu european de fotbal. De atunci, TVR a transmis, o dată la patru ani, meciurile României în calificările pentru Campionatul European. Din 1960 până în prezent s-au disputat 14 ediţii, UEFA Euro 2016 fiind ediţia cu numărul 15. Toate meciurile României de calificare la UEFA Euro 2016 sunt transmise în direct şi exclusiv la TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici