Real Madrid, exclusă din Cupa Spaniei. Apelul clubului a fost respins

Apelul clubului Real Madrid la excluderea din Cupa Spaniei a fost respins, joi, de Comisia de Apel a Federaţiei Spaniole de Fotbal, informează L'Equipe.

448 afișări
Imaginea articolului Real Madrid, exclusă din Cupa Spaniei. Apelul clubului a fost respins

Real Madrid, exclusă din Cupa Spaniei. Apelul clubului a fost respins (Imagine: Shutterstock)

Oficialii grupării Real Madrid au spus că nu au fost informaţi de clubul Villarreal, precedenta formaţie a lui Denis Cerişev, că jucătorul este în stare de suspendare.

Real Madrid se poate adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

Echipa Real Madrid a fost exclusă, la 4 decembrie, din Cupa Spaniei, deoarece a folosit un jucător ineligibil la meciul disputat în urmă cu două zile cu formaţia Cadiz, în prima manşă a 16-imilor de finală ale competiţiei.

Comisia de Competiţii a federaţiei spaniole a luat această decizie după ce Denis Cerişev a jucat miercuri pentru Real Madrid, deşi era suspendat.

Formaţia Real Madrid a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Cadiz, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. Denis Cerişev a înscris un gol, în minutul 3 al acestei partide.

Suspendarea lui Cerişev a fost decisă la 6 martie, după ce jucătorul a primit al treilea cartonaş galben în ultimul meci jucat de echipa sa de atunci, Villarreal, în ediţia 2014/2015 a Cupei Spaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici