Rednic: Dănciulescu a arătat că este un adevărat lider, a dus echipa spre victorie

Tehnicianul formaţiei FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că Ionel Dănciulescu, autorul unicului gol prin care echipa sa a câştigat, în deplasare, cu Oţelul Galaţi (1-0), a arătat încă odată că este un lider pentru gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"A fost un meci greu, dar este o victorie muncită şi meritată. Din cauza absenţelor nu mi-a fost greu să fac primul 11, dar mi-a fost mai dificil la schimbări. Cred că Dănciulescu a arătat că este un mare jucător, un adevărat lider şi a dus echipa spre victorie. Îmi felicit jucătorii pentru că au înţeles mesajul meu. Le-am spus că acest meci este mai greu decât cel care va fi contra Stelei, pentru că într-un meci cu Steaua nici nu trebuie să te antrenezi. Şi eu aş putea să intru să joc, este o dispută super motivantă. Am riscat, am jucat cu trei atacanţi la Galaţi, am avut şi şansă, dar asta face parte din joc", a punctat Rednic.

Antrenorul echipei FC Dinamo s-a declarat mirat de faptul că fundaşul Oţelului, Jelev, a putut juca în meciul de marţi, deşi a acuzat o accidentare în partida din runda precedentă pe care formaţia gălăţeană a disputat-o contra Stelei. "Mă miră faptul că Jelev a jucat astăzi, deşi a ieşit accidentat la jocul cu Steaua, dar mă rog fiecare cu strategia lui", a spus Rednic.

Referitor la partida echipei Dinamo, din următoarea rundă a Ligii I, cu Steaua, Rednic consideră că elevii săi au forţa să învingă şi acest joc: "Vom bate Steaua. La acest meci vor reveni cei trei suspendaţi şi sper încă doi trei din cei accidentaţi".

Tehnicianul dinamoviştilor a făcut câteva referiri legate de faptul că fundaşul Gabriel Tamaş, nu a primit decât o etapă de suspendare, după cartonaşul roşu primit în meciul cu CFR Cluj, şi va putea astfel evolua la partida cu Steaua. "Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de Tamaş, au fost doi jucători eliminaţi în aceea fază şi ambii au primit doar o etapă de suspendare. Toată lumea se ia doar de Dinamo, noi suntem ăia răii, iar cei de la Timişoara, Urziceni, sau Steaua sunt sfinţi. La titlu ne batem cu toate echipele, chiar şi cu voi jurnaliştii", a menţionat Rednic

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, consideră că acestă victorie cu Oţelul este foarte importantă, dar echipa antrenată de Rednic trebuie să fie acum concentrată sută la sută pe derbiul, de vineri, cu Steaua. "Am suferit enorm, este o victorie extrem de importantă, am avut emoţii dar este bine că am luat cele trei puncte. Încă nu sărbători pentru că urmează meciul cu Steaua", a spus Borcea.

Fundaşul Cosmin Moţi speră ca rezultatul pe care Dinamo l-a obţinut la Galaţi, să se repete şi în disputa cu Steaua: "Sunt foarte bucuros că am câştigat, dar pentru noi de acum încolo încep jocurile grele. Am reuşit să câştigăm azi deşi ne-au lipsit mulţi jucători. Sper să repetăm acest lucru şi la partida de pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

De asemenea, mijlocaşul Gabriel Torje, a precizat că, în opinia sa, un succes pe terenul echipei din Bulvardul Ghencea, ar fi un pas important pentru Dinamo în lupta pentru cucerirea titlului în acest sezon. "Sperăm să câştigăm toate meciurile până la final, soarta titlului stă în mâinile noastre. O victorie în Ghencea ar fi un pas important pentru câştigarea titlului", consideră Torje.

Formaţia Dinamo Bucureşti a câştigat, marţi, cu scorul de 1-0, partida susţinută, în deplasare, în compania echipei Oţelul Galaţi, joc contând pentru runda a XXIX-a a Ligii I. Golul victoriei echipei oaspete a fost marcat de atacantul Ionel Dănciulescu, în minutul 32.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici