Rednic: Negociez cu o echipă din Rusia, nu pot veni la Poli Iaşi

Antrenorul Mircea Rednic a declarat marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a refuzat oferta făcută de primarul oraşului Iaşi, Gheorghe Nichita, de a prelua conducerea tehnică a formaţiei Poli Iaşi, având o propunere din Rusia.

20 afișări
Imaginea articolului Rednic: Negociez cu o echipă din Rusia, nu pot veni la Poli Iaşi

Rednic: Negociez cu o echipă din Rusia, nu pot veni la Poli Iaşi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Am discutat cu domnul primar Nichita şi aş fi fost tentat să vin la Poli Iaşi datorită insistenţei acestuia, care este un iubitor al fotbalului şi pe care îl apreciez mult. Iaşiul este al doilea oraş al ţării, care merită mai mult decât are momentan. Negociez cu o echipă din Rusia, nu pot veni la Iaşi", a spus Mircea Rednic.

Tehnicianul a mai adăugat că Poli Iaşi mai poate spera la salvarea de la retrogradare: "Situaţia echipei ieşene este complicată şi chiar nu ştiu dacă schimbarea antrenorului nu este cumva cam târzie. Oricum, eu am luptat pentru salvarea de la retrogradare cu FC Vaslui, pe care am preluat-o la şase puncte după şapte etape şi împreună cu jucătorii, am scos-o la capăt. Nu e nici pe departe totul pierdut, dar, sigur, misiunea nu-i deloc uşoară".

Poli Iaşi ocupă locul ocupă locul 16 în clasamentul Ligii I, cu 26 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici