Reghecampf: Păcat că nu am marcat mai multe goluri

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat miercuri seară, după victoria din meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 2-0, că este mulţumit de randamentul şi prestaţia elevilor săi, dar este păcat că aceştia nu au marcat mai multe goluri.

208 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Păcat că nu am marcat mai multe goluri

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

"Suntem mulţumiţi de victorie şi că ne-am calificat mai departe în Cupa României. E important pentru noi să realizăm eventul. Ne gândim la asta din vară. Păcat că nu am marcat mai multe goluri, dar eu sunt mulţumit de randament şi prestaţie", a spus Reghecampf.

El a vorbit şi despre amânarea etapei a XIV-a a Ligii I, precizând că s-a luat cea mai bună hotărâre. "Cred că s-a luat cea mai bună hotărâre. Noi ne-am fi dorit să jucăm. Puteam juca şi sâmbătă şi vineri, dar suntem alături de echipa naţională şi ne supunem deciziilor conducătorilor fotbalului românesc", a adăugat tehnicianul.

Formaţia Steaua s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa ACS Poli Timişoara, în optimile competiţiei.

Golurile au fost marcate de Georgievski '12 şi Piovaccari '73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici