Reghecampf: Scorul nu e echitabil. Trebuia să câştigăm la 3-4 goluri distanţă

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat duminică seară, după derbiul cu Dinamo, scor 2-1, că elevii săi au avut o atitudine bună, însă ar fi trebuit să se impună la o diferenţă de trei sau patru goluri.

230 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Scorul nu e echitabil. Trebuia să câştigăm la 3-4 goluri distanţă

Reghecampf: Scorul nu e echitabil, trebuia să câştigăm la 3-4 goluri distanţă

"A fost un meci bun, în seara asta nu am ce să le reproşez jucătorilor. Au avut o atitudine bună. Nu am reuşit din păcate să marcăm mai mult de două goluri, dar Steaua a condus jocul în totalitate. Eu cred că e diferenţă mare între cele două echipe şi asta s-a văzut pe teren. Şi după ce Dinamo a marcat golul acela norocos ne-am creat multe ocazii şi mai puteam înscrie, dar în acelaşi timp putea să se termine şi 2-2, dar eu cred totuşi că Steaua a fost echipa mai bună. Am fost mult mai agresivi, ne-am creat multe ocazii şi numai neinspiraţia din faţa porţii a făcut ca scorul să nu fie mai mare. Scorul nu e echitabil. Trebuia să câştigăm la 3-4 goluri diferenţă. Faptul că Dinamo nu a reuşit să-şi creeze ocazii, să pună presiune, i-a determinat pe fotbaliştii mei să trateze multe faze cu lejeritate, dar eu cred că încet încet vom realiza ce ne-am propus, şi anume titlul cu numărul 25. Nu înţeleg de ce ar fi supăraţi cei de la Dinamo, pentru că nu s-a pus niciodată problema să întoarcă rezultatul", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a făcut referire şi la faptul că vineri antrenorul dinamovist Gheorghe Mulţescu a spus că potenţa fizică a Stelei e peste limita normală.

"Mulţescu mi-a spus înaintea meciului că a vrut să spună altceva, pentru mine nu contează aceste lucruri. I-am întins mâna. Noi nu ne permitem să dăm anumite substanţe jucătorilor. E păcat că avem astfel de discuţii", a afirmat Reghecampf după derbiul cu Dinamo.

Tehnicianul este de părere că Iasmin Latovlevici va deveni încet, încet un om de bază la echipa naţională.

"Este convocat pentru meciul cu Slovacia, şi el şi Tătăruşanu, Chiricheş, Pintilii şi Tănase. Avem nouă jucători la echipele naţionale de care noi ne despărţim în această săptămână. Consider că lucrurile au fost puse la punct. Jucătorii vor intra în pregătirea normală a echipei naţională", a precizat Reghecampf.

Fotbalistul Lukasz Szukala s-a declarat încântat de victorie: "Cea mai importantă este victoria. Sunt foarte fericit că am câştigat acest meci împotriva lui Dinamo. În ultimele 30 de minute Dinamo a jucat foarte bine, a pus presiune multă, dar şi noi am avut multe ocazii. Noi nu am fost aşa concentraţi la finalizare. Puteam să facem 3-0 mai devreme, iar în primele 60 de minute scorul putea fi mult mai mare".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a IV-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională din Capitală. Golurile învingătorilor au fost marcate de Latovlevici '5 şi Fai '39 (autogol). Pentru Dinamo a înscris Rotariu, în minutul 67.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici