Reghecampf: Vrem să ajungem în primăvara Ligii Campionilor

Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat, miercuri seară, într-o emisiune televizată, că îşi doreşte ca echipa sa să obţină cât mai multe puncte în grupele Ligii Campionilor şi să ajungă în faza următoare a acestei competiţii.

216 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Vrem să ajungem în primăvara Ligii Campionilor

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

"Ne dorim să câştigăm cât mai multe puncte în Champions League, nu doar să facem mai multe puncte decât CFR. Vrem să ajungem în primăvara Champions League. Totuşi, cel mai important obiectiv al nostru este câştigarea campionatului, este un obiectiv mai la îndemână. Ne dorim să aducem 5-6 jucători să întărim echipa. Dacă ne dorim să ajungem mai departe este normal că vrem să aducem jucători de valoare, avem nevoie de un lot puternic pentru că evoluăm în trei competiţii. Nu am nimic de reproşat jucătorilor actuali, dar întotdeauna avem de îmbunătăţit câte ceva." a spus Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

Reghecampf a afirmat că la Steaua poate învinge la Bucureşti orice echipă, chiar Real Madrid sau FC Barcelona.

Potrivit lui Reghecampf, atacantul Ciprian Marica ar fi util Stelei în Liga Campionilor: "Am discutat cu patronul despre el. Genul ăsta de jucător îmi place foarte mult, ar fi în avantajul lui, mai ales că ar veni la o echipă de Champions League. Ne-ar fi util în Ligă".

Tehnicianul stelist a mai spus că vrea să continue la Steaua, deşi este căutat şi de alte echipe: "Sunt echipe care mă vor, m-au sunat deja. Nu este cazul în momentul de faţă, vreau să continui la Steaua să-mi îndeplinesc obiectivele. Mai am contract cu Steaua încă un an şi 8 luni. Avem o clauză de rezilere de 1 milion de euro. În fotbal se pot întâmpla foarte multe. Acum mă gândesc la grupele Ligii, la câştigarea campionatului. Repet, se pot întâmpla multe, se poate supăra patronul, îmi dă 1 milion şi mă poate da afară oricând", a adăugat Reghecampf.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida cu Legia Varşovia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupele competiţiei graţie golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3). Miercuri seară, pentru Steaua au marcat Stanciu '7 şi Piovaccari '9, iar pentru Legia au înscris Radovici '27 şi Rzezniczak. Tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor are loc joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici