Rezultatele de sâmbătă din Premier League

Liverpool a înregistrat scorul etapei în Premier League, sâmbătă, după ce s-a impus cu 5-1 în deplasarea de la Brighton. Chelsea a câştigat primul meci al zilei, 3-1 cu Newcastle, în timp ce Tottenham a ajuns la patru etape consecutive fără victorie, după 1-1 cu Watford.

191 afișări
Imaginea articolului Rezultatele de sâmbătă din Premier League

Rezultatele de sâmbătă din Premier League

Newcastle a deschis scorul pe Stamford Bridge după numai 12 minute, prin Gayle. Eden Hazard a anulat golul oaspeţilor în minutul 21, iar Morata i-a adus pe londonezi în avantaj înaintea pauzei, cu un gol marcat din faţa porţii, după o acţiune a lui Victor Moses. Hazard a închis tabela cu 15 minute înainte de fluierul final, după ce a marcat cu o scăriţă dintr-o lovitură de pedeapsă.

Liverpool s-a distrat cu nou-promovata Brighton, reuşind să se impună cu un categoric 5-1. Can şi Firmino au marcat în mai puţin de un minut, primele goluri ale partidei. Coutinho i-a servit ideal pe cei doi în minutele 30, respectiv 31. Firmino a reuşit dubla la numai trei minute de la reluare. Murray a ratat singur cu Mignolet, Liverpool a plecat pe contraatac, Salah i-a ameţit pe fundaşii adverşi după care i-a pasat lui Firmino care a marcat pentru 3-0. Murray s-a revanşat rapid, marcând de la 11 metri pentru 3-1. Coutinho a ieşit din nou la rampă în finalul partidei, reuşind să înscrie pe sub zid, dintr-o lovitură liberă. Tot Coutinho a finalizat cu şut următorul atac al oaspeţilor, iar devierea lui Dunk a fost decisivă, astfel că tabela a indicat 5-1 la final.

Everton a făcut un nou meci impecabil pe teren propriu, după ce etapa trecută au învins West Ham cu scorul de 4-0. Cu Sam Allardyce pe bancă, "caramelele" au trecut de Huddersfield, cu 2-0. La pauză a fost egal. În partea secundă, islandezul Sigurdsson a "spart gheaţa" după o pasă superbă a lui Calver-Lewin. Atacantul gazdelor a deviat cu călcâiul spre Sigurdsson, care l-a învins pe Lossl cu un şut la colţul lung. Acelaşi Calver-Lewin a dublat avantajul gazdelor în minutul 73, din pasa lui Rooney.

Tottenham nu se regăseşte după începutul bun pe care l-a avut în Premier League şi Liga Campionilor. Londonezii au ajuns la patru etape consecutive fără succes, după 1-1 în deplasarea cu Watford. Kabasele a deschis scorul în minutul 13, dar Son Heung-Min a restabilit egalitatea rapid, în minutul 25. În debutul părţii secunde, oaspeţii au rămas în zece oameni, după ce Davinson Sachez a văzut cartonaşul roşu. Watford a presat pe final, dar jocul s-a încheiat indecis, scor 1-1.

Sâmbătă s-au mai înregistrat:

Leicester - Burnely 1-0 (Gray 6)
Stoke City - Swansea City (Shaqiri 36, Diouf 40 / Bony 3)
West Brom - Crystal Palace 0-0

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici