Ribery: Nimeni nu are nicio şansă să câştige Balonul de Aur în faţa lui Messi şi Cristiano Ronaldo

Francezul Franck Ribery a criticat criteriile de desemnare a câştigătorului Balonului de Aur, apreciind că un jucător nu are "nicio şansă" de a se impune în faţa lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

130 afișări
Imaginea articolului Ribery: Nimeni nu are nicio şansă să câştige Balonul de Aur în faţa lui Messi şi Cristiano Ronaldo

Ribery: Nimeni nu are nicio şansă să câştige Balonul de Aur în faţa lui Messi şi Cristiano Ronaldo

"Toţi jucătorii trebuie să ştie: dacă Ronaldo şi Messi sunt nominalizaţi, un al treilea fotbalist nu are nicio şansă să câştige", a declarat mijlocaşul echipei Bayern Munchen pentru cotidianul AZ.

"Pare clar că nu este suficient să câştigi Cupa Mondială. În ultimii doi sau trei ani, Neuer a fost cel mai bun portar din lume şi a câştigat numeroase titluri. În Brazilia a fost cel mai bun portar, a devenit campion mondial şi nu este suficient. Nu înţeleg!", a afirmat Ribery, referindu-se la coechipierul său Manuel Neuer, al treilea în clasamentul Balonului de Aur.

Ribery, câştigător al Ligii Campionilor în 2013 cu Bayern, a fost şi el al treilea anul trecut, după Ronaldo şi Messi.

"Am fost foarte furios, dar acelaşi lucru se întâmplă în fiecare an: nu ştim ce trebuie să facem pentru a câştiga. Dacă un jucător de la Bayern va mai fi nominalizat, va trebui să ne întrebăm dacă se merită să meargă la ceremonie. De ce ar face asta? Poate să facă o poză? Nu! Pentru mine este doar politică", a spus francezul de 31 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici