Rio Ferdinand şi-a prelungit contractul cu Manchester United

Fundaşul englez Rio Ferdinand şi-a prelungit cu un sezon contractul scadent în vară cu Manchester United, jucătorul urmând să petreacă al 12-lea sezon în tricoul "diavolilor".

109 afișări
Imaginea articolului Rio Ferdinand şi-a prelungit contractul cu Manchester United

Rio Ferdinand (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a evoluat de 432 de ori pentru United şi a cucerit şase titluri de campion al Angliei cu formaţia din Manchester, informează telegraph.co.uk.

Ferdinand îşi anunţase săptămâna trecută retragerea de la echipa naţională a Angliei, pentru care evoluase de 81 de ori, pentru a se putea concentra pe activitatea de la echipa de club.

"Sunt încântat că am semnat un nou contract. Cine nu ar dori să evolueze în faţa a 75.000 de fani în fiecare săptămână. A fost o călătorie incredibilă şi mă bucur că va continua. Acum mă voi putea concentra pe cariera de la echipa de club", a spus Ferdinand.

Rio Ferdinand a mai evoluat pentru West Ham United, Bournemouth şi Leeds United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici