Robben, după eliminarea Olandei în semifinala Cupei Mondiale: Am dat totul şi sunt mândru de această echipă

Atacantul olandez Arjen Robben a declarat, miercuri, la Sao Paulo, că este foarte mândru de coechipierii săi, care au dat totul la Cupa Mondială din Brazilia, unde Olanda a fost eliminată în semifinale de Argentina, scor 2-4, la loviturile de departajare.

435 afișări
Imaginea articolului Robben, după eliminarea Olandei în semifinala Cupei Mondiale: Am dat totul şi sunt mândru de această echipă

Arjen Robben (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Este foarte greu să pierzi când eşti atât de aproape de scopul final. Însă ceea ce am reuşit în Brazilia este incredibil. Nimănui nu i se poate imputa nimic. Toată lumea a făcut treabă foarte bună. Meciul pentru locul trei? Sincer, nu este titlul care mă interesa. Este foarte greu să pierzi la loviturile de departajare", a declarat Robben.

Wesley Sneijder a afirmat că Olanda merita mai mult, subliniind că argentinienii au mizat pe loviturile de departajare: "Am făcut un joc bun şi meritam mai mult. Nu am reuşit să marchez la loviturile de departajare şi este păcat. Însă este regretabil că nu ne-am fructificat ocaziile în cele 120 de minute de joc".

Reprezentativa Argentinei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, miercuri, la Sao Paulo, cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, selecţionata Olandei, în semifinalele competiţiei.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a celor două reprize de prelungiri, scorul a fost egal, 0-0.

La loviturile de departajare pentru Argentina au transformat Messi, Garay, Aguero şi Maxi Rodriguez.

Pentru Olanda au înscris Robben şi Kuyt, în timp ce Vlaar şi Sneijer au ratat.

În finala Cupei Mondiale, Argentina va întâlni Germania, iar Olanda va juca pentru locul trei în compania Braziliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici