Roger Federer s-a antrenat şi ar putea juca în finala Cupei Davis

Tenismanul elveţian Roger Federer, care a declarat forfait pentru finala Turneului Campionilor de la sfârşitul săptămânii trecute, s-a antrenat 30 de minute, miercuri, şi ar putea juca în finala Cupei Davis împotriva Franţei.

93 afișări
Imaginea articolului Roger Federer s-a antrenat şi ar putea juca în finala Cupei Davis

Roger Federer s-a antrenat şi ar putea juca în finala Cupei Davis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Federer nu s-a antrenat de la sosirea sa de luni în Franţa, după ce s-a retras înaintea finalei de la Londra din cauza unor dureri la spate.

Elveţianul a zâmbit şi a părut relaxat pe tot parcursul şedinţei de pregătire, efectuată alături de coechipierul său Michael Lammer.

Finala Cupei Davis, dintre formaţiile Franţei şi Elveţiei, se va disputa de vineri până duminică la Villeneuve d'Ascq, o localitate de lângă Lille.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici