Roger Federer - Novak Djokovici, în finala turneului de la Indian Wells

Tenismanul elveţian Roger Federer, locul 2 ATP, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 5.381.235 de dolari, urmând să îl întâlnească în ultimul act pe sârbul Novak Djokovici, numărul unu mondial.

603 afișări
Imaginea articolului Roger Federer - Novak Djokovici, în finala turneului de la Indian Wells

Roger Federer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Federer l-a învins în semifinale pe canadianul Milos Raonic, locul 6 ATP, scor 7-5, 6-4.

Tenismanul sârb Novak Djokovici, liderul mondial, l-a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-3, pe britanicul Andy Murray, locul 4 ATP, şi s-a calificat în finala turneului de la Indian Wells.

Roger Federer a câştigat turneul de la Indian Wells de patru ori, în 2004, 2005, 2006 şi 2012.

Novak Djokovici s-a impus la ediţiile din 2008, 2011 şi 2014 ale turneului din California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici