Roland Garros 2019. Horia Tecău a fost eliminat în sferturile de finală ale probei de dublu

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, favoriţii 10 ai întrecerii, au fost eliminaţi, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros, de cuplul argentinian Guido Pella/ Diego Schwartzman, scor 4-6, 4-6.

409 afișări
Imaginea articolului Roland Garros 2019. Horia Tecău a fost eliminat în sferturile de finală ale probei de dublu

Horia Tecău a fost eliminat în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros

Diferenţa a fost făcută de un break în favoarea jucătorilor argentinieni în fiecare act. În primul set, Tecău şi Rojer au pierdut pe propriul serviciu la scorul de 4-4, iar Pella şi Schwartzman au fructificat prima minge de set avută. Setul al doilea a debutat cu un nou break al sud-americanilor, care s-au calificat în semifinale.

În penultimul act de la Roland Garros, Pella şi Schwartzman vor întâlni câştigătorii din duelul Lajovic/ Tipsarevic - Krawietz/ Mies.

Parcursul lui Tecău şi Rojer se opreşte în sferturi. Înainte să ajungă în această fază, cei doi au eliminat cuplurile Garin/ Londero, Berankis/ Nishioka şi Mike Bryan / Bob Bryan. Ei vor fi răsplătiţi cu 79.500 de euro şi 360 de puncte ATP în clasamentul de dublu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici