Gigi Becali: Dacă nu ajungem la o înţelegere cu Iordănescu, Dică va fi noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali (60 de ani) a anunţat, luni, că Nicolae Dică (39 de ani) va fi noul antrenor al FCSB în cazul în care Edi Iordănescu (40 de ani) nu va accepta propunerea sa.

203 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Dacă nu ajungem la o înţelegere cu Iordănescu, Dică va fi noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali: Dacă nu ajungem la o înţelegere cu Iordănescu, Dică va fi noul antrenor de la FCSB

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că antrenorul de la Gaz Metan nu îi răspunde la telefoane şi că nu-l va mai aştepta foarte mult timp dacă nu va face niciun pas în direcţia venirii la FCSB.

Edi Iordănescu e favoritul lui Gigi Becali la poziţia de antrenorul principal al FCSB, dar fiul lui Anghel Iordănescu se lasă greu convins să accepte, astfel că patronul roş-albaştrilor s-a reorientat. Omul de afaceri spune că Dică e în joc de glezne pentru revenirea la echipă, dacă Iordănescu junior nu va accepta.

"De o săptămână tot îl sun şi nu răspunde nimeni pe telefonul lui. Dacă nu suni înapoi, înseamnă că nu vrei. Asta e! Facem cum vrea Dumnezeu. O să mai vorbesc o dată cu Edi. Dacă nu ajungem la o înţelegere, Dică va fi noul antrenorul de la FCSB! Vom avea un antrenor în următoarele ore", a spus Gigi Becali, luni, la DigiSport.

"I-am zis <Băi Dică, tu stai pe baricade>. Nu e vorba de demnitate. Eu i-am zis să stea. Aseară l-am sunat şi i-am zis: <Mâine este ziua ta norocoasă. Roagă-te!> A început să râdă. Mie îmi place de Dică, ca om. I-am spus că trebuie să facă antrenamentele mai tari", a mai spus Becali.

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a anunţat în urmă cu câteva zile că FCSB va avea antrenor astăzi (n.r. - luni, 3 iunie). "Din punctul meu de vedere, nu s-au micşorat şansele să vină Edi, dar din declaraţiile lui înţeleg că interesul lui nu e să vină la FCSB. Am discutat că mai are două meciuri şi că azi ar urma să vorbim, azi", a conchis Gigi Becali, la DigiSport.

Nicolae Dică a condus FCSB din vara lui 2017 până la finalul lui 2018, când a fost demis după o înfrângere cu 2-0 în faţa CFR-ului, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici