România a învins Finlanda, într-un meci de fotbal amical disputat la Ploieşti

Naţionala de fotbal a României a învins, marţi, scor 2-0, prima reprezentativă a Finlandei, într-un meci amical disputat la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană. Golurile partidei au fost marcate de Cristian Manea, în minutul 37, şi Ciprian Deac, în minutul 61.

3396 afișări
Imaginea articolului România a învins Finlanda, într-un meci de fotbal amical disputat la Ploieşti

România a învins Finlanda, cu 2-0, într-un meci de fotbal amical disputat la Ploieşti

Echipele utilizate:

România: Tătăruşanu (Lobonţ 88) - Cr. Manea, Săpunaru (Toşca 57), Bălaşa, Bancu - Anton, Stoian - Deac (Man 64), Mitriţă (Grozav 80), Budescu (Chipciu 57) - Băluţă (Băluţă 65)
Rezerve: Niţă, Lung - Benzar, Nedelcearu, Rotariu, Ţucudean, Cicâldău, Nedelcu
Finlanda: Hradecky - Toivomaki, Toivio, Vaisanen, Pirinen (Uronen 67) - Lod, Lam (Kamara 61), Sparv, Taylor (Väyrynen 76) - Sadik, Skrabb (Soiri 59)
Rezerve: Jaakkola, Viitala, Granlund, Yaghoubi, Halsti, Karjalainen

Meciul cu Finlanda a fost ultimul pentru Bogdan Lobonţ (40 de ani), care s-a retras din fotbal. "Pisica" a intrat pe teren în minutul 88, în locul lui Ciprian Tătăruşanu, şi a primit şi banderola de căpitan. Acesta a fost aplaudat de întreg stadionul.

Naţionala lui Cosmin Contra a mai câştigat, pe 31 mai, un meci amical cu Chile, 3-2 la Graz, în Austria. Pentru tricolori urmează debutul din Liga Naţiunilor, cu Muntenegru, pe 7 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici