România a învins Slovacia, scor 2-0, în preliminariile Campionatului European de tineret

Echipa naţională de tineret a României a învins, marţi, la Mogoşoaia, cu scorul de 2-0 (0-0), reprezentativa similară a Slovaciei, într-o partidă din grupa a 9-a a preliminariilor Campionatului European, ediţia 2011-2013, şi mai păstrează şanse de calificare la turneul final de pe locul 2 al grupei.

216 afișări
Imaginea articolului România a învins Slovacia, scor 2-0, în preliminariile Campionatului European de tineret

România a învins Slovacia, scor 2-0, în preliminariile Campionatului European de tineret (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Goluruile tricolorilor au fost marcate de Răduţ '66, dintr-un penalti obţinut de Stoian, şi Filip '89.

Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 84, după eliminarea lui Gregus pentru două cartonaşe galbene. De asemenea, slovacul Paur a fost şi el eliminat în minutul 90+4.

Selecţionerul Emil Săndoi a folosit următoarea formulă de echipă: Lazăr - Creţu, Gugu, Cioranu, Beţa - Popa, Filip - Enache, Răduţ (Coşereanu '90), Stoian (Pană '80) - Dobre (Nistor '83).

La partida de la Mogoşoaia au asistat aproximativ 800 de spectatori.

Clasamentul grupei a 9-a este următorul: 1. Franţa - 18 puncte (6 jocuri), 2. România - 11 puncte (7 jocuri), 3. Slovacia - 9 puncte (6 jocuri), 4. Kazahstan - 2 puncte (4 jocuri), 5. Letonia - 0 puncte (5 jocuri).

România, care a învins Slovacia şi săptămâna trecută, în deplasare, cu acelaşi scor, mai are de disputat un singur joc în această grupă, cu Letonia în deplasare, la 10 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici