România întâlneşte Rusia în sferturile de finală ale Campionatului European de futsal

Echipa naţională de futsal a României va întâlni Rusia în sferturile de finală ale Campionatului European de la Antwerp, s-a stabilit în urma ultimelor meciuri din grupele A şi B, disputate sâmbătă.

1016 afișări
Imaginea articolului România întâlneşte Rusia în sferturile de finală ale Campionatului European de futsal

România întâlneşte Rusia în sferturile de finală ale Campionatului European de futsal

Sâmbătă seară, în grupa A, din care a făcut parte şi România, Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

Ucraina a încheiat grupa A pe primul loc, cu 4 puncte, urmată de România - 3 puncte şi de Belgia - un punct.

În grupa B, Portugalia a remizat cu Rusia, scor 4-4. Rusia a încheiat grupa pe primul loc, cu 4 puncte, urmată de Portugalia, tot cu 4 puncte, şi de Olanda - 0 puncte.

Conform uefa.com, în sferturile de finală se vor întâlni câştigătoarea grupei A cu a doua clasată din grupa B şi câştigătoarea grupei B cu a doua clasată din grupa A.

Selecţionata de futsal a României participă pentru a treia oară la un turneu final de Campionat European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici