România, locul 3 la întrecerea de gimnastică pe echipe de la Chemnitz

România, cu o echipă formată din junioare, s-a clasat, sâmbătă, pe locul trei la întrecerea de gimnastică de la Chemnitz (Germania), informează site-ul oficial al federaţiei române de profil.

256 afișări
Imaginea articolului România, locul 3 la întrecerea de gimnastică pe echipe de la Chemnitz

România, locul 3 la întrecerea de gimnastică pe echipe de la Chemnitz (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La triunghiularul feminin Germania - România - Sua, componenţa echipei României a fost Diana Teodoru, Andreea Iridon, Andreea Munteanu, Paula Tudorache.

Condusa de Martha Karoly, echipa americană a câştigat concursul, cu un total de 234.05, urmată de Germania (210.60) şi de România (205.15), în concurs fiind şi o echipă mixtă germano-americană (169.10).

În clasamentul la individual compus al junioarelor, Andreea Muntean (54.70) a ocupat locul secund, după americana Bailey Key (58.00), în ierarhia generală (senioare/junioare) ea aflându-se pe poziţia a 8-a, pe primul loc situându-se Kyla Ross, componentă a echipei SUA medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici