România participă cu mari aşteptări la Campionatele Europene de Canotaj 2024

  • În perioada 25 - 29 aprilie, Szeged (Ungaria) va găzdui întrecerile continentale pe apă, la care România va fi din nou reprezentată.
  • La ediţia anterioară, România a obţinut la europene 6 medalii.
  • 11 echipaje sunt calificate la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
121 afișări
Imaginea articolului România participă cu mari aşteptări la Campionatele Europene de Canotaj 2024

România participă cu mari aşteptări la Campionatele Europene de Canotaj 2024

„Aşteptările la medalii sunt mari, având în vedere rezultatele anterioare, dar şi faptul că Federaţia Română de Canotaj este cea care a dat cel mai mare număr de sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 - 44, respectiv 11 echipaje - ca urmare a performanţelor fără precedent de la Campionatele Mondiale de anul trecut, de la Belgrad”, scrie pagina de socializare a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici