România s-a calificat în finala Campionatului European de tenis de masă din Franţa

România s-a calificat în finala Europeanului de tenis de masă din Nantes, după 3:1 în semifinale, cu Polonia, la finele unui meci extrem de greu. Elevele lui Viorel Filimon sunt campioane europene en-titre.

679 afișări
Imaginea articolului România s-a calificat în finala Campionatului European de tenis de masă din Franţa

România s-a calificat în finala Campionatului European de tenis de masă din Franţa

România a avut parte de cel mai greu meci până în acest moment la Campionatul European pe echipe 2019. Sportiva naturalizată Qian Li a fost singura jucătoare care i-a luat României un meci, dar victoria lui Bernadette Szocs şi cele două meciuri perfecte ale Elizei Samara au dus naţionala antrenată de Viorel Filimon în ultimul act la Nantes.

România – Polonia 3-1

Elizabeta Samara – Natalia Partyka 3-1 (11-4, 8-11, 11-9, 11-3)
Daniela Dodean Monteiro – Qian Li 0-3 (3-11, 7-11, 11-13)
Bernadette Szocs – Natalia Bajor 3-1 (11-9, 8-11, 11-4, 13-11)
Elizabeta Samara – Qian Li 3-0 (11-8, 11-7, 11-7)

Lotul feminin: Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Adina Diaconu, Irina Ciobanu. Antrenor – Viorel Filimon.

Finala e duminică, de la 14:00, cu învingătoarea partidei Ungaria - Polonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici