România s-a calificat în finala Campionatului Mondial de minifotbal

Echipa naţională de minifotbal a României s-a calificat vineri în finala Campionatului Mondial de minifotbal găzduit de Emiratele Arabe Unite, după ce a învins în semifinală Ungaria, cu scorul de 3-0.

836 afișări
Imaginea articolului România s-a calificat în finala Campionatului Mondial de minifotbal

România s-a calificat în finala Campionatului Mondial de minifotbal

Golurile României au fost marcate toate cu şuturi frumoase de la distanţă.

Mircea Ungur a deschis scorul în minutul 5, cu un şut de la mare distanţă, surprinzându-l pe portarul advers care nu a putut să se opună forţei execuţiei jucătorului român.

Imediat după pauză, căpitanul echipei, Mircea Popa a dublat avantajul, cu o execuţie pe jos, din marginea careului, în diagonală, pentru ca mezinul echipei, Marous Balog să închidă tabela cu o nouă execuţie frumoasă, de data aceasta la colţul scurt.

România va juca sâmbătă finala, cu câştigătoarea celeilalte semifinale, Kazahstan-Azerbaidjan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici