România va fi reprezentantă de opt gimnaşti la Campionatele Europene de la Moscova

România va participa la Campionatele Europene individuale de la Moscova (17-21 aprilie) cu opt gimnaşti, din care şase băieţi şi două fete, potrivit deciziei de marţi a Comitetului Director al forului naţional.

191 afișări
Imaginea articolului România va fi reprezentantă de opt gimnaşti la Campionatele Europene de la Moscova

România va fi reprezentantă de 8 gimnaşti la CE de la Moscova

La feminin vor participa gimnastele Larisa Iordache şi Diana Bulimar, însoţite de antrenorii Octavian Bellu şi Lucian Sandu, iar la masculin, România va fi reprezentată de Flavius Koczi, Marius Berbecar, Vlad Cotuna, Andrei Muntean, Ovidiu Buidoşo şi Andrei Ursache, plus antrenorii Vasile Vug, Marius Urzică, Ionuţ Corlaci şi Ioan Suciu.

Obiectivul stabilit de FR Gimnastică este câştigarea a 1-2 medalii, plus 1-2 clasări pe locurile 4-6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici