Românul Deian Boldor (AS Roma), considerat de presa italiană noul Chivu

Fotbalistul român al echipei Primavera a clubului AS Roma, Deian Boldor, în vârstă de 19 ani, a fost calificat de cotidianul Corriere dello Sport drept "noul Chivu", jurnalul menţionând că jucătorul este din ce în ce mai apreciat.

122 afișări
Imaginea articolului Românul Deian Boldor (AS Roma), considerat de presa italiană noul Chivu

Deian Boldor (Imagine: Cosmin Dan / Mediafax Foto)

"S-a numărat printre primele achiziţii ale directorului sportiv Walter Sabatini. Deian Boldor începe să se afirme la Primavera lui Alberto De Rossi şi să fie apreciat. Fundaşul român născut în 1995 a fost deja comparat cu conaţionalul său Cristian Chivu, jucător care şi-a lăsat amprenta la Trigoria. Cu un fizic puternic şi cu viziune de joc, s-a numărat printre protagoniştii de la Viareggio Cup (n.r. - turneu amical ce a avut loc în prima jumătate a lunii februarie). În ţara sa a făcut parte din naţionalele de juniori la toate categoriile de vârstă, iar acum se bucură de prezenţa la echipa Under 21", notează gazzettagiallorossa.it, în articolul "Boldor, creşte frumos noul Chivu «giallorosso»", citat din jurnalul Corriere dello Sport.

Deian Boldor a fost achiziţionat de AS Roma în 2011, de la LPS Banatul.

Cristian Chivu a evoluat la echipa din Roma în perioada 2003-2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici