Ronaldo scapă de procesul intentat pentru viol. Un judecător a recomandat respingerea cazului

  • Kathryn Mayorga a susţinut că Cristiano Ronaldo a violat-o într-o cameră de hotel din Las Vegas în vara anului 2009.
  • Ronaldo a negat aceste afirmaţii.
  • Un judecător din Nevada a reproşat avocaţilor lui Mayorga că şi-au bazat cazul pe documente sustrase şi furate, recomandând respingerea cazului.
441 afișări
Imaginea articolului Ronaldo scapă de procesul intentat pentru viol. Un judecător a recomandat respingerea cazului

Sursa foto: Mediafaxfoto

Un magistrat federal din Nevada le dă dreptate avocaţilor lui Cristiano Ronaldo împotriva unei femei care l-a dat în judecată şi care a cerut în instanţă mai mult decât cei 375.000 de dolari primiţi în 2010, în urma unei înţelegeri amiabile, după ce a declarat că starul internaţional de fotbal a violat-o în Las Vegas.

În 2018, ea a iniţiat o procedură de anulare a înţelegerii iniţiale, susţinând că aceasta a fost semnată sub constrângere, solicitând daune 75 de milioane de dolari.

Într-o recomandare adresată judecătorului care instrumentează cazul, judecătorul magistrat Daniel Albregts i-a reproşat miercuri avocatului lui Kathryn Mayorga, Leslie Mark Stovall, că şi-a bazat cazul pe documente sustrase şi furate despre care Albregts a spus că sunt comunicări private între Ronaldo şi avocaţii săi, informează skysports.com.

"Respingerea cazului Mayorga pentru comportamentul inadecvat al avocatului ei este un rezultat dur", a scris Albregts în recomandarea sa către judecătorul districtual american Jennifer Dorsey.

"Dar este, din păcate, singura sancţiune adecvată pentru a asigura integritatea procesului judiciar".

Nu a fost stabilită imediat o dată la care Dorsey să ia în considerare recomandarea lui Albregts.

"Stovall a acţionat cu rea credinţă în detrimentul clientului său - şi al profesiei sale", a decis Albregts.

Avocatul lui Ronaldo din Las Vegas, Peter Christiansen, a declarat: "Suntem mulţumiţi de examinarea detaliată a Curţii în această chestiune şi de dorinţa acesteia de a aplica în mod corect legea şi de a recomanda respingerea procesului civil împotriva domnului Ronaldo".

Albregts a menţionat că instanţa nu a luat nicio decizie conform căreia Ronaldo ar fi comis o infracţiune şi nu a găsit nicio dovadă că avocaţii şi reprezentanţii săi au intimidat-o pe Mayorga sau că au împiedicat aplicarea legii atunci când Mayorga a renunţat la acuzaţiile penale şi a finalizat înţelegerea confidenţială de 375.000 de dolari în august 2010.

Echipa de avocaţi a lui Mayorga ar putea încă să conteste recomandarea de respingere a instanţei. Aceştia au termen până la 20 octombrie pentru a contesta decizia instanţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici