Ronaldo va lipsi de la meciul dintre Man Utd şi Liverpool, după ce fiul său a murit la naştere

Cristiano Ronaldo nu va face parte din lotul echipei Manchester United pentru meciul din Premier League, cu Liverpool, de marţi seara, în urma morţii tragice a băieţelului său, din cursul zilei de luni.

827 afișări
Imaginea articolului Ronaldo va lipsi de la meciul dintre Man Utd şi Liverpool, după ce fiul său a murit la naştere

Ronaldo va lipsi de la meciul dintre Man Utd şi Liverpool după ce fiul său a murit la naştere

Superstarul portughez şi partenera sa Georgina Rodriguez au confirmat luni vestea dureroasă a decesului fiului lor la naştere. Partenera de viaţă a lui Ronaldo era însărcinată cu gemeni, dar la naştere doar fetiţa a supravieţuit.

Clubul Manchester United a emis marţi o declaraţie în care afirmă: „Familia este mai importantă decât orice, iar Ronaldo îi susţine pe cei dragi în aceste momente extrem de dificile. Subliniem cererea familiei de confidenţialitate".

Superstarul portughez şi partenera sa au scris o declaraţie comună care a fost postată pe reţelele de socializare luni seara: „Cu cea mai mare tristeţe anunţăm decesul băieţelului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranţă şi fericire.

Dorim să le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru toată îngrijirea şi sprijinul lor de specialitate. Suntem cu toţii devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne păstraţi intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băieţelul nostru, tu eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu".

Marcus Rashford s-a numărat printre colegii săi de la Man Utd, care au trimis mesaje de susţinere. Atacantul a spus: "Gândurile mele sunt cu tine şi Georgina frate. Îmi pare atât de rău".

David de Gea a postat, de asemenea, o inimă ca răspuns la postarea lui Ronaldo. Aceasta a urmat după ce United, ca club, şi-a declarat sprijinul, spunând: „Durerea ta este durerea noastră. Trimitem dragoste şi putere pentru tine şi familia ta în acest moment".

Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, a răspuns la Instagram cu un emoji cu o faţă tristă, în timp ce colegii de echipă ai superstarului de la United, Diogo Dalot şi Alex Telles - de care este deosebit de apropiat datorită faptului că portugheza este limba lor maternă - au răspuns cu inimioare de dragoste, la fel ca şi Donny van de Beek. Condoleanţele au fost transmise şi de contul oficial al Premier League, care a scris: „Gândurile şi condoleanţele tuturor celor din Premier League sunt cu tine şi cu familia ta, Cristiano".

Meciul de marţi din Premier League este crucial atât pentru Liverpool, cât şi pentru United, echipa gazdă având ocazia de a o depăşi pe Manchester City în fruntea clasamentului Premier League. O remiză sau o victorie în meciul în care sunt mari favoriţi ar fi suficientă pentru ca echipa lui Jurgen Klopp să ocupe primul loc în clasament, deşi City va avea un meci mai puţin jucat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici