Roni Levi a plecat de la Unirea Urziceni: Am trăit împreună momente frumoase aici

Tehnicianul israelian Roni Levi a părăsit gruparea Unirea Urziceni, deşi iniţial ar fi trebuit să rămână şi pentru partidele cu FC Braşov, din etapa a cincea a Ligii I, şi cu Hajduk Split, în returul play-off-ului Ligii Europa.

33 afișări
Imaginea articolului Roni Levi a plecat de la Unirea Urziceni: Am trăit împreună momente frumoase aici

Roni Levi a plecat de la Unirea Urziceni: Am trăit împreună momente frumoase aici (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Vreau să mulţumesc pe această cale tuturor celor cu care am colaborat excelent la Unirea. Am trăit împreună momente frumoase aici. Nu m-am certat cu patronul, ne-am despărţit în condiţii amiabile, dar plec pentru că nu cred că mai poate fi stabilitate financiară şi la nivelul lotului de jucători", a declarat Levi.

Antrenorul s-a despărţit de jucătorii săi la antrenamentul de sâmbătă.

Săptămâna trecută, tehnicianul ajunsese la o înţelegere cu patronul Dumitru Bucşaru să mai antreneze Unirea Urziceni doar până la 26 august când este programată partida retur cu Hajduk Split la Bucureşti.

Tehnicianul israelian semnase la 8 ianuarie 2010 un contract valabil un sezon şi jumătate cu gruparea ialomiţeană, înlocuindu-l pe Dan Petrescu, plecat în Rusia, la formaţia Kuban Krasnodar.

Roni Levi, în vârstă de 43 de ani, fost internaţional israelian, a antrenat, între 2003 şi 2008, echipa Maccabi Haifa, iar în turul ediţiei 2009-2010 pe Maccabi Petah Tikva. Cu Levi la conducerea tehnică, Unirea Urziceni a încheiat sezonul 2009-2010 al Ligii I pe locul doi, obţinând calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Anunţul plecării tehnicianului israelian vine la doar 11 zile după demisia managerului general al clubului ialomiţean, Mihai Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici