Rooney de la Manchester United, suspendat după ce înjurat în faţa camerei de televiziune - VIDEO

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a fost suspendat două meciuri pentru că a înjurat în faţa unei camere de televiziune în timpul meciului disputat, sâmbătă, cu West Ham United (scor 4-2), a anunţat, joi, Federaţia Engleză de Fotbal (FA).

22 afișări
Imaginea articolului Rooney de la Manchester United, suspendat după ce înjurat în faţa camerei de televiziune - VIDEO

Rooney de la Manchester United, suspendat după ce înjurat în faţa camerei de televiziune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Englezul a făcut apel la suspendarea de două etape prevăzută automat de regulament, dar FA nu s-a sensibilizat în faţa argumentelor înaintate de atacant. Astfel, Rooney nu va putea juca, sâmbătă, în meciul de campionat cu Fulham şi nici la finalul săptămânii viitoare, în semifinala din Cupa Angliei, cu Manchester City.

Internaţionalul acuzat că a folosit un "limbaj grosolan" avea trei variante la dispoziţie, după ce FA a deschis o procedură disciplinară împotriva sa: accepta acuzaţia şi sancţiunea, accepta acuzaţia dar cu apel la suspendare sau le refuza pe amândouă. În ultimele două cazuri, el risca o agravare a suspendării.

Rooney a recunoscut că a înjurat în faţa camerelor de luat vederi după ce a marcat al treilea gol al formaţiei sale, dar şi-a cerut scuze, asigurând că a acţionat "în toiul acţiunii" şi că injuriile sale nu "vizau pe cineva în mod special".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici