Rudel Obreja a demisionat de la conducerea FR de Box. Leonard Doroftei, noul şef al FRB

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, şi-a anunţat demisia din această funcţie, vineri, în cadrul Adunării Generale Extraordinare ce are loc la sediul ANST. Noul şef al FRB a fost ales Leonard Doroftei cu 84 de voturi pentru şi 29 împotrivă.

1508 afișări
Imaginea articolului Rudel Obreja a demisionat de la conducerea FR de Box. Leonard Doroftei, noul şef al FRB

Leonard Doroftei (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Fostul pugilist Leonard Doroftei a fost ales, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a forului, ce are loc la sediul ANST.

Doroftei a primit 84 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Fănel Trandafir, a primit 29. Două voturi au fost anulate.

Înainte de începerea votului pentru alegerea preşedintelui forului, Adunarea Generală Extraordinară a anulat deciziei din 19 noiembrie, când s-au aprobat doar candidaturile lui Relu Auraş şi Fănel Trandafir pentru postul de preşedinte, revenind la cea din 12 noiembrie, când toate cele şapte candidaturi au fost acceptate.

Luni, Biroul Federal al FR Box validase doar două dintre cele şapte candidaturi depuse pentru alegerile din 23 noiembrie, cele ale lui Relu Aureş şi Fănel Trandafir.

În schimb, candidaturile lui Francisc Vaştag, Leonard Doroftei, Bogdan Stoicescu, Marian Simion şi Titi Tudor au fost respinse atunci, deoarece niciunul dintre cei cinci nu a făcut parte din Biroul Federal în perioada 2007-2010, aşa cum, susţinea preşedintele Rudel Obreja, prevede statutul FR Box.

Vineri, în urma deciziei Adunării Generale, toţi candidaţii, cu excepţia lui Trandafir, şi-au retras dosarele, pentru a-l susţine pe Leonard Doroftei. Bogdan Stoicescu nu a fost prezent şi nu a mai avut dreptul de a candida.

Tot în cadrul acestei Adunări Generale Extraordinare, ce are loc la sediul ANST, preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, şi-a anunţat demisia din funcţie.

"A fost o decizie luată cu 50 de zile în urmă. În acest moment îmi anunţ public demisia din postul de preşedinte. Nu este o declaraţie care să aibă menirea de a schimba mâine ceva. Dragostea cu sila se cheamă altfel", a spus Obreja.

Anunţul lui Rudel Obreja a fost primit cu aplauze de participanţii la Adunarea Generală Extraordinară a FR Box.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici