Rugbistul neo-zeelandez Jerry Collins a murit într-un accident rutier

Fostul internaţional neo-zeelandez Jerry Collins şi soţia sa au murit, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe autostrada A9, în apropiere de Beziers (Franţa), informează Midi Libre.

595 afișări
Imaginea articolului Rugbistul neo-zeelandez Jerry Collins a murit într-un accident rutier

Rugbistul neo-zeelandez Jerry Collins a murit într-un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jerry Collins avea 34 de ani şi a evoluat de 48 de ori pentru naţionala Noii Zeelande.

Fetiţa lui Collins, în vârstă de trei luni, a fost transportată în stare critică la spital.

Maşina pe care o conducea Collins a fost lovită în plin de un autocar în care se aflau pasageri portughezi. Două persoane din autocar au fost rănite uşor.

Jerry Collins s-a retras din naţionala Noii Zeelande în 2008. El s-a angajat ca joker medical la echipa Narbonne, din a doua ligă de rugby din Franţa.

Collins a fost campion mondial under-19 şi a evoluat în mare parte a carierei în Noua Zeelandă, la Wellington Hurricanes. El a câştigat de patru ori turneul Tri-Nations cu Noua Zeelandă şi a jucat de două ori la Cupa Mondială, în 2003 şi 2007.

El a mai jucat în Japonia la Yamaha Jubilo, în Ţara Galilor la Ospreys şi în Franţa la RC Toulon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici