Ryan Giggs şi-a anunţat retragerea din activitate

Fostul internaţional galez Ryan Giggs, care în ultimele etape ale sezonului a ocupat postul de antrenor interimar al echipei Manchester United, şi-a anunţat, luni, retragerea din activitate, informează site-ul oficial al formaţiei engleze.

82 afișări
Imaginea articolului Ryan Giggs şi-a anunţat retragerea din activitate

Ryan Giggs (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Astăzi este o zi fantastică pentru Manchester United. Louis van Gaal este o numire foarte bună şi daţi-mi voie să vă spun cât de încântat sunt că pot lucra cu cineva de calibrul său", şi-a început Giggs scrisoarea deschisă de pe site-ul oficial al clubului, manutd.com.

"Aş vrea să profit de ocazie să îmi anunţ retragerea din activitatea profesională şi să încep un nou capitol interesant din viaţa mea, ca manager secund al Manchester United. Sunt foarte mândru, onorat şi norocos să reprezint clubul în lume de 963 de ori şi Ţara Galilor de 64 de ori. Visul meu a fost întotdeauna să joc pentru Manchester United, şi chiar dacă mă întristează, nu o să mai îmbrac tricoul echipei ca jucător. Deja mi-am împlinit visul să joc alături de unii dintre cei mai mari jucători din lume, să joc sub comanda incredibilului manager Sir Alex Ferguson şi cel mai mult, să joc pentru cei mai mari fani din lume", a continuat Giggs.

Ryan Giggs, în vârstă de 40 de ani, a evoluat în întreaga sa carieră, după un juniorat de doi ani la Manchester City între 1985 şi 1987, numai pentru Manchester United, câştigând 34 de trofee, printre care două Ligi ale Campionilor, 13 titluri de campion, patru Cupe ale Angliei, patru Cupe ale Ligii, 9 supercupe ale Angliei, o Supercupă UEFA, o Cupă Intercontinentală şi un Campionat Mondial al cluburilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici