Sabău: Nu am prins o zi foarte bună

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că jucătorii formaţiei FC Timişoara nu au prins o zi bună în partida cu Steaua, pierdută cu scorul de 0-1 (0-0), contând pentru etapa a XII-a a Ligii I.

27 afișări
Imaginea articolului Sabău: Nu am prins o zi foarte bună

Sabău: Nu am prins o zi foarte bună (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Din păcate, a venit atunci când nu trebuia şi meciul cu Steaua, şi înfrângerea. Nimic nu ne-a mers astăzi, nu am reuşit să concretizăm, nu am reuşit să înscriem, iar la cum au decurs lucrurile ne-am fi mulţumit şi cu un egal. A fost teama de joc, de adversar... Sunt supărat pe Bourceanu, pentru că a greşit la fault, nu trebuia să aibă intrarea aceea din spate, Pantilimon a greşit şi el, a scăpat mingea, ce să mai spunem... Am avut probleme la construcţie, de posesie, iar publicul cere, uneori, prea mult. Noi am prins o zi nu foarte bună", a spus Sabău.

Întrebat ce părere are despre faptul că publicul i-a cerut demisia, Sabău a spus: "Eu merg mai departe, îmi fac meseria, dar ar trebui să reziste un respect reciproc din partea suporterilor, pentru că au fost şi momente frumoase. Doar oamenii slabi cedează şi se opresc, dar noi trebuie să ne vedem de drumul nostru".

FC Timişoara a suferit, duminică, prima înfrângere în sezonul 2009-2010 a Ligii I, în urma eşecului înregistrat pe teren propriu în faţa echipei Steaua Bucureşti, cu scorul de 0-1 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici