Saint-Etienne, ultimul club pe lista celor care îl doresc pe Puşcaş

Clubul francez Saint-Etienne a cerut grupării Internazionale Milano informaţii privind condiţiile pentru a obţine împrumutul pe un sezon al atacantului George Puşcaş, informează calciomercato-inter.it.

79 afișări
Imaginea articolului Saint-Etienne, ultimul club pe lista celor care îl doresc pe Puşcaş

Saint-Etienne, ultimul club pe lista celor care îl doresc pe Puşcaş (Foto: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

Saint-Etienne, care s-ar putea despărţi în această vară de atacanţii Max-Alain Gradel şi Mevlut Erdinc, este a doua grupare franceză care doreşte transferul lui Puşcaş, după FC Nantes. Alte trei cluburi din Italia, Sassuolo, Sampdoria şi Udinese, îl au în vizor pe fotbalistul de 19 ani.

"Atacantul crescut la Liberty Oradea şi-a exprimat dorinţa de a merge sub formă de împrumut la un club italian. Inter nu are intenţia de a pierde controlul asupra jucătorului şi studiază o formulă pentru a-l ceda cu drept de răscumpărare, pentru că gruparea milaneză crede mult în tânărul fotbalist", a notat sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici