Sami Khedira a suferit o comoţie cerebrală la meciul cu echipa Cornella

Mijlocaşul formaţiei Real Madrid, Sami Khedira, a petrecut noaptea de marţi spre miercuri la spital, după ce a suferit o comoţie cerebrală la meciul cu echipa Cornella, din campionatul Spaniei, informează presa spaniolă.

240 afișări
Imaginea articolului Sami Khedira a suferit o comoţie cerebrală la meciul cu echipa Cornella

Sami Khedira a suferit o comoţie cerebrală la meciul cu echipa Cornella (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sami Khedira s-a accidentat în minutul 55 al meciului disputate pe arena Santiago Bernabeu, la un duel cu David Garcia. El a fost înlocuit cu Jese, revenit pe teren după opt luni.

Formaţia Real Madrid s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Spaniei, după ce a învins echipa Cornella, din a treia ligă, cu scorul de 5-0, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. Golurile au fost marcate de James Rodriguez '16, '34, Isco '33, Chicharito Hernandez '60 şi Jese '78.

În tur, Real Madrid s-a impus cu scorul de 4-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici