Sandor Egervari a demisionat de la naţionala Ungariei, după meciul cu Olanda

Tehnicianul Sandor Egervari a demisionat, sâmbătă, de la conducerea tehnică a naţionalei Ungariei, ca urmare a înfrângerii, cu scorul de 8-1, din meciul cu Olanda, din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale, din care face parte şi România.

856 afișări
Imaginea articolului Sandor Egervari a demisionat de la naţionala Ungariei, după meciul cu Olanda

Sandor Egervari (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Egervari era selecţionerul Ungariei din 2010.

"După înfrângerea, cu scorul de 8-1, din meciul cu olandezii, Sandor Egervari şi-a prezentat demisia, iar preşedintele federaţiei naţionale, Sandor Csanyi, a acceptat-o", se arată într-un comunicat al forului.

Interimatul va fi asigurat de Jozsef Csabi.

Reprezentativa Olandei a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 8-1 (4-0), naţionala Ungariei, într-un meci din penultima etapă a grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, din care face parte şi România. Golurile învingătorilor au fost marcate de Van Persie '16, '44, '53, Strootman '25, Lens '38, Devecseri '65 (autogol), Van der Vaart '86 şi Robben '90. Pentru Ungaria a înscris Dzsudzsak, în minutul 47, din penalti.

În ultima etapă a grupei D, programată marţi, Ungaria va întâlni Andorra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici