Şapte cluburi anchetate de UEFA pentru încălcarea fair-play-ului financiar

Şapte cluburi angrenate în acest sezon în cupele europene, AS Monaco, AS Roma, Beşiktaş Istanbul, Internazionale Milano, FK Krasnodar, FC Liverpool şi Sporting Lisabona, sunt anchetate de UEFA pentru încălcarea fair-play-ului financiar, a anunţat, joi, forul continental.

155 afișări
Imaginea articolului Şapte cluburi anchetate de UEFA pentru încălcarea fair-play-ului financiar

Şapte cluburi anchetate de UEFA pentru încălcarea fair-play-ului financiar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Instanţa de control financiar a cluburilor din cadrul UEFA a deschis oficial o anchetă împotriva a şapte cluburi, în măsura în care acestea au prezentat un deficit mai mare decât pragul permis, în conformitate cu rapoartele lor financiare în anii 2012 şi 2013", se arată în comunicatul forului european.

UEFA a solicitat cluburilor să furnizeze până la sfârşitul lunii noiembrie informaţii suplimentare privind bilanţurile lor la sfârşitul sezoanelor 2012/2013 şi 2011/2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici