Primele reţinute pentru încălcarea fair-play-ului financiar, distribuite cluburilor din LC şi LE

Primele reţinute în cazul cluburilor sancţionate pentru încălcarea fair-play-ului financiar, între care se numără Paris Saint-Germain şi Manchester City, vor fi redistribuite grupărilor din Liga Campionilor şi Liga Europa, a anunţat, joi, UEFA.

56 afișări
Imaginea articolului Primele reţinute pentru încălcarea fair-play-ului financiar, distribuite cluburilor din LC şi LE

Primele reţinute pentru încălcarea fair-play-ului financiar, distribuite cluburilor din LC şi LE (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Suma totală este de 24 de milioane de euro.

Secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, a precizat că 80 la sută din suma în cauză va reveni cluburilor care au ajuns în grupele Ligii Campionilor şi Ligii Europa, şi anume fiecare din cele 73 de cluburi va primi 260.000 de euro. Bineînţeles, în acest plan de distribuire a banilor nu sunt incluse şi grupările sancţionate.

"20 la sută va ajunge la cluburile care au participat în tururile preliminare şi au fost eliminate, cele 155 de cluburi urmând să primească 30.000 de euro fiecare, evident excepţie făcând grupările sancţionate", a spus Infantino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici