Schimbare de macaz la Rapid. Mişcarea făcută de Martin Machoň, proprietarul APS

Antreprenorul şi investitorul ceh, Martin Machoň, a deţinut 49% din clubul de fotbal din 2018. Acum, pachetul de acţiuni al lui Machoň va fi cumpărat de Victor Angelescu, care va deveni proprietarul majoritar al clubului, anunţă reprezentanţii companiei APS.

463 afișări
Imaginea articolului Schimbare de macaz la Rapid. Mişcarea făcută de Martin Machoň, proprietarul APS

Schimbare în acţionariatul clubului Rapid. Mişcarea făcută de Martin Machoň, proprietarul APS

În timpul celor 4 ani de colaborare a lui Machoň cu Rapid Bucureşti, clubul a reuşit să revină în topul ligii de fotbal din care fusese retrogradat după colapsul financiar din 2016. Rapid Bucureşti a promovat în perioada cât Machoň a fost acţionar al clubului din liga a treia în Liga 1, în doar patru ani.

„Martin Machoň nu a fost direct implicat în conducerea clubului, motiv pentru care, după ce Rapid a promovat în prima ligă, investitorul a decis să-şi vândă acţiunile.” Se spune într-un comunicat emis de reprezentanţii acestuia.

„Ambele părţi au căzut de acord să nu comenteze termenii tranzacţiei. Machoň nu plănuieşte, momentan, nicio investiţie în industria sporturilor şi vrea să se concentreze pe dezvoltarea companiei APS România.”, se mai spune în comunicat.

„Dezvoltarea Rapid Bucureşti de-a lungul ultimilor patru ani a fost o mare provocare, însă a susţinut totodată şi creşterea brandului APS România. Le dorim Rapidului şi lui Victor mult noroc în această nouă etapă din istoria clubului şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem echipa la cel mai înalt nivel al competiţiilor europene”, a mai declarat Martin Machoň, CEO APS Group.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici