Schimbare în acţionariatul clubului de fotbal Rapid Bucureşti. A venit un om de afaceri cunoscut

Conducerea clubului de fotbal FC Rapid Bucureşti a anunţat marţi implicarea unui nou acţionar în Giuleşti. Acesta este Dan Şucu şi va deţine 50% din acţiunile clubului, celelalte 50% fiind deţinute de Victor Angelescu.

2582 afișări
Imaginea articolului Schimbare în acţionariatul clubului de fotbal Rapid Bucureşti. A venit un om de afaceri cunoscut

Dan Şucu, Mobexpert, prezent tot mai des la meciurile Rapidului. Aici, încadrându-i pe preşedintele Daniel Niculae şi pe celălalt acţionar, Victor Angelescu


Într-un comunicat al clubului se precizează:

"Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu şanse reale la câştigarea titlului din Liga 1. Şi, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacţiile dorite şi în competiţiile europene.”

„Da, ne-am dori mult ca toţi fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanţele echipei. Şi tot pentru fanii noştri, ne vom strădui ca aceste performanţe să fie obţinute prin seriozitate şi corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce îşi respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii şi angajaţii Clubului să fie plătiţi bine şi fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai şi fără excepţii.

De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susţină independent şi să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat şi comunitate, şi nu ne interesează să fim protejaţii niciunui politician.

Ne dorim atât de multe pentru Rapid, şi nu va fi uşor, dar cu toţii ştim că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat vei găsi soluţia potrivită pentru a reuşi.", se precizează în comunicatul semnat de acţionarii FC Rapid Bucureşti, Victor Angelescu şi Dan Şucu.


Miercuri, de la ora 13:00, va avea loc la noul stadion din Giuleşti un eveniment de prezentare a noului acţionar, sub forma unei conferinţe de presă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici