Schiorul norvegian Petter Northug speră să execute pedepasa cu o brăţară electronică

Campionul norvegian la schi fond Petter Northug, condamnat la închisoare pentru un accident rutier în timp ce era în stare de ebrietate, a declarat, vineri, că probabil va executa pedeapsa cu o brăţară electronică.

140 afișări
Imaginea articolului Schiorul norvegian Petter Northug speră să execute pedepasa cu o brăţară electronică

Schiorul norvegian Petter Northug speră să execute pedepasa cu o brăţară electronică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Se pare că voi ajunge să port o brăţară electronică", a declarat Northug, citat de cotidianul Expressen.

Petter Northug, dublu campion olimpic la schi fond în 2010, a fost condamnat, în octombrie, la 50 de zile de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat pentru că a produs un accident în stare de ebrietate. Petter Northug a primit o amendă de 185.000 de coroane (22.500 de euro) şi i-a fost reţinut definitiv permisul de conducere.

În momentul accidentului, Petter Nothug conducea maşina proprie, un Audi A7, cu o viteză de 83 de km/h într-o zonă în care limita era de 40 km/h şi avea o alcoolemie de 1,65 grame la litrul de sânge.

Northug, care nu a recunoscut iniţial că se afla la volanul maşinii, a fugit de la locul accidentului şi a lăsat în automobil un pasager cu leziuni minore. Schiorul norvegian în vârstă de 28 de ani a fost arestat şi interogat de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici