Selecţionerul Ungariei, după meciul cu Turcia: Suntem într-o situaţie plăcută

Selecţionerul Ungariei, Sandor Egervari, consideră drept foarte bun rezultatul de egalitate, scor 1-1, obţinut cu Turcia, apreciind că echipa sa este într-o situaţie bună în ceea ce priveşte calificarea la CM, chiar dacă va avea două deplasări dificile, în România şi în Olanda.

176 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Ungariei, după meciul cu Turcia: Suntem într-o situaţie plăcută

Sandor Egervari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Remiza este un rezultat foarte bun, care ne avantajează. Atmosfera de aici a fost minunată, după ce împotriva României am jucat fără spectatori. Atmosfera i-a influenţat pozitiv pe jucători. Cu patru meciuri înainte de finalul grupelor preliminare suntem pe locul 2 în grupă. Chiar dacă vom juca în deplasare cu România şi cu Olanda situaţia este plăcută pentru noi. Bineînţeles că vreau ca România să termine la egalitate meciul pe are îl va disputa cu Turcia. Turcia, România şi Ungaria se află în lupta pentru locul doi. În orice moment una din cele două adversare ale noastre poate trece pe locul doi. Sper că lucrurile vor merge aşa cum ne dorim noi şi că vom încheia faza grupelor preliminare pe poziţia a doua", a afirmat Egervari, citat de spor3.com.

Echipa Turciei a terminat la egalitate, marţi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu reprezentativa Ungariei, într-un meci disputat la Istanbul, în Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, din care face parte şi România. Turcii au deschis scorul prin Burak Yilmaz, în minutul 63, ungurii reuşind egalarea prin Bode, în minutul 71.

Tot marţi, România a fost învinsă de Olanda, cu scorul de 4-0, pe Amsterdam ArenA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici