Serghei Bubka: Mircea Lucescu a făcut treabă bună la Şahtior

Vicepreşedintele IAAF, Serghei Bubka, a declarat, vineri, cu ocazia celebrării a 100 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Române de Atletism, că este fan al echipei Şahtior Doneţk şi a precizat că Mircea Lucescu a făcut o treabă foarte bună la gruparea ucraineană.

137 afișări
Imaginea articolului Serghei Bubka: Mircea Lucescu a făcut treabă bună la Şahtior

Mircea Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Iubesc alte sporturi, urmăresc gimnastica, baschetul, fotbalul sau scrima. De când m-am retras şi sunt preşedinte al Comitetului Olimpic Ucrainean încerc să fiu responsabil şi util altor sporturi. Ţin cu Şahtior Doneţk, pentru că este echipa din oraşul meu. Prefer să iubesc o echipă care înseamnă ceva pentru mine. Anul acesta, Şahtior este într-o formă bună, au făcut meciuri cu Juventus, au bătut pe Chelsea. Cred că domnul Lucescu a făcut o treabă bună şi îi doresc să aducă mult succes la echipă. Îl cunosc pe Mircea Lucescu, dar nu pot să spun că suntem prieteni, deoarece stau mai mult la Kiev şi Monaco, dar când programul îmi permite, merg la meciuri. Am fost la meciul cu Chelsea Londra", a spus Bubka.

Întrebat ce reprezintă Mircea Lucescu pentru fotbalul ucrainean, Bubka a răspuns: "E simplu, judeci un antrenor în funcţie de performanţe. Când a venit la echipă, cum a dus echipa la un alt nivel, succesul în cupele europene şi meciurile bune din Liga Campionilor. Pentru mine astea sunt criteriile să judeci un om".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici