Serghei Bubka vine în România: Recordmenul mondial la săritura cu prăjina va participa la sărbătorirea a 100 de ani de existenţă a Federaţiei Române de Atletism

Deţinătorul recordului mondial în proba de săritura cu prăjina, Serghei Bubka, în prezent vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Atletism, va participa la 2 noiembrie, la Centrul de Festivităţi din cadrul COSR de la Izvorani la sărbătorirea a 100 de ani de la înfiinţarea FR de Atletism.

172 afișări
Imaginea articolului Serghei Bubka vine în România: Recordmenul mondial la săritura cu prăjina va participa la sărbătorirea a 100 de ani de existenţă a Federaţiei Române de Atletism

Serghei Bubka (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La gala de aniversare vor participa peste 400 de sportivi, personalităţi şi oficialităţi ale federaţiilor de atletism europene.

Alături de Bubka vor mai fi prezenţi, Hansjorg Wirz, preşedintele Asociaţiei Europene de Atletism (EAA), Dobromir Karamarinov, preşedintele Asociaţiei Balcanice a Federaţiilor de Atletism (ABAF), Bruno Gozellini, preşedintele World Mountain Running Association.

De asemenea, în perioada 2-4 noiembrie, România va orgniza şi şedinţa de lucru a Consiliului Executiv al Asociaţiei Europene de Atletism.

În cadrul Galei Aniversare, vor fi prezentate cele mai importante momente din istoria atletismului românesc printr-o serie de scurtmetraje realizate din înregistrările arhivelor Federaţiei Române de Atletism şi ale Televiziunii Române, iar cartea "Istoria Atletismului Românesc" va fi lansată cu aceeaşi ocazie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici