Sichitiu: Rapid este într-un mare pericol, toată lumea de la club este îngrijorată

Fostul oficial al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, luni, că gruparea giuleşteană este "într-un mare pericol", precizând că jucătorii şi conducătorii clubului sunt îngrijoraţi înaintea termenului din 14 februarie de la Tribunalul Bucureşti în care se va supune aprobării planul de reorganizare.

262 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: Rapid este într-un mare pericol, toată lumea de la club este îngrijorată

Grigore Sichitiu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Întotdeauna am emoţii pentru Rapid pentru că îmi doresc să continue şi să revină acolo unde îi este locul. Nu cunosc planul de reorganizare pentru că nu am lucrat la el, dar sper ca el să treacă. Toată lumea de la club e îngrijorată şi apăsată de această situaţie, sunt probleme financiare foarte mari. Clubul este într-o situaţie extrem de grea şi sper ca proprietarii să salveze Rapidul. Domnul Zamfir dacă nu găseşte pe cineva să vină lângă dânsul este obligat să vândă. Până acum nu a venit nimeni cu bani ca să rezolve problemele. Oricine cu bani din ţară sau din străinătate este binevenit pentru că Rapid este într-un mare pericol", a spus Grigore Sichitiu.

Fostul fotbalist al echipei giuleştene Robert Niţă a declarat că nu se aştepta ca Rapid să ajungă într-o situaţie atât de dificilă din punct de vedere financiar. "Sper ca Rapid pentru ceea ce înseamnă încă în fotbalul românesc să promoveze, dar să vedem pe 14 februarie dacă şi judecătorii sunt de acord. Eu nu credeam că Rapid va ajunge într-o asemenea situaţie. Din păcate pentru Rapid în februarie chiar s-ar putea scufunda planeta, cum îi plăcea domnului Copos să spună", a menţionat fostul atacant.

FC Rapid se confruntă cu mari probleme financiare de aproximativ un an şi jumătate, clubul care activează în prezent în Liga a II-a aflându-se în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012.

Aprobarea planului de reorganizare a fost amânată în mai multe rânduri de Tribunalul Bucureşti din cauza contestaţiilor depuse de diverşi creditori, iar următorul termen este programat în 14 februarie.

Grigore Sichitiu şi Robert Niţă s-au aflat printre cei 40 de candidaţi care au susţinut, luni, examenul pentru ocuparea celor 27 de posturi de observatori, scoase la concurs de Liga Profesionistă de Fotbal. Ei au fost admişi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici