Clubul Rapid, obligat de FIFA la plata unei restanţe de 62.000 de euro către Milisavljevici

Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FIFA a obligat clubul Rapid la plata unei restanţe salariale de 62.000 către fostul său jucători, sârbul Nemanja Milisavljevici, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării giuleştene.

137 afișări
Imaginea articolului Clubul Rapid, obligat de FIFA la plata unei restanţe de 62.000 de euro către Milisavljevici

Clubul Rapid, obligat de FIFA la plata unei restanţe de 62.000 de euro către Milisavljevici (Imagine: Shutterstock)

Conducerea clubului din Liga a II-a a primit, marţi, un fax prin care a fost anunţată că membrii comisiei FIFA au dat câştig de cauză fotbalistului sârb în litigiul deschis de acesta la începutul anului 2013. Oficialii giuleşteni au fost informaţi că întârzierea plăţii va atrage penalizări şi în ultimă instanţă chiar sancţiuni din partea forului internaţional.

Deşi se confruntă cu mari probleme financiare, conform surselor citate, conducerea FC Rapid încearcă să strâgă banii pentru a achita datoria către Nemanja Milisavljevici.

Mijlocaşul sârb Nemanja Milisavljevici a evoluat pentru FC Rapid în prima jumătate a sezonului 2012-2013, gruparea giuleşteană hotărând în ianuarie 2013 rezilierea contractului său valabil patru ani, după intrarea în procedura de insolvenţă.

În vârstă de 29 de ani, Milisavljevici evoluează în prezent în campionatul Bulgariei la formaţia ŢSK Sofia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici