Simao Sabrosa laudă aducerea lui Torje la Espanol: "El şi Cordoba ne vor face mai buni""

Fotbalistul Simao Sabrosa a declarat că Gabriel Torje, pe care l-a avut ca adversar în sezonul trecut în campionatul Spaniei, aduce la Espanol Barcelona "calitate şi competenţă" şi a precizat că românul şi celălalt jucător împrumutat în această lună, Jhon Cordoba, vor face echipa mai bună.

88 afișări
Imaginea articolului Simao Sabrosa laudă aducerea lui Torje la Espanol: "El şi Cordoba ne vor face mai buni""

Gabriel Torje (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am jucat împotriva lui Torje anul trecut, când el era la Granada, şi ştiu că aduce calitatea sa şi competenţa sa. Sunt sigur că Torje şi Cordoba vor fi jucători care ne vor da mai mult, care ne vor face mai buni", a spus Simao.

Gabriel Torje a fost împrumutat de Udinese pentru un sezon la Espanol Barcelona, în 2 septembrie, în aceeaşi zi în care Jhon Cordoba a fost împrumutat grupării catalane de Chiapas.

Torje va fi prezentat astăzi la Espanol Barcelona, la ora locală 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici